Dec 17

Olaf Tufte er en velkommen aktør på bambusklær markedet sier Bamboo Active grunder Dag Johannessen

Olaf Tufte lanserte sin herreboxer i november

Det Tufte oppdaget da han prøvde ut sine boxere på sine lengre ro-turer er det samme som Bamboo Active har oppdaget gjennom sine år med utprøving av bambusklær, nemlig at bambusklær er utrolig behagelig og hindrer at huden blir klam og irritert. Det er dette Olaf Tufte i sine kampanjer for herreboxer kaller «bambusfølelsen»

Bambusklær vil spille en viktig rolle i fremtidens tekstilmarked.

Når en kjent profil og idrettsmann velger å satse på herreboxere i ren bambus, bidrar det til å åpne nordmenns øyne for dette fantastiske produktet. Det er bare positivt sier bambus-grunder Dag Johannessen. Klær av bambus vil trolig vinne stadig større markedsandeler i tekstilmarkedet, ikke bare fordi det er miljøvennlig, men fordi det
Herreboxer i bambus er komfort på et nytt nivå.

Bamboo Active klær på ekspedisjon.

I likhet med Olav Tufte har Bamboo Active sine klær vært prøvd ut på en rekke ekspedisjoner, sist for en måned side på en ekspedisjon til Himalaya, og tilbakemeldingene er utelukkende positive. Før det har produktet vårt utprøv av villmarskslinja på Nordfjord folkehøyskole og brukt under både bre-vandring og klatreekspedisjoner.

herreboxer

Rene bambusklær, ren samvittighet

Ifølge Verdens Handelsorganisasjon dør årlig 20.000 bommuldsarbeidere av forgiftning og mer enn 1 million sykehusinnleggelser årlig skyldes sprøyteskader blant bomullsarbeidere. Bomullsproduksjonen legger beslag på nærmere 3% av verdens dyrkbare mark, står for 20% av verdens samlede bruk av plantevernmidler og 22% av alle sprøytemidler. Det er store økonomiske interesser i sving som gjør hva de kan for å ikke få oppmerksomhet på dette problemet, selv om dette i en global sammenheng må sies å være en miljømessig hovedutfordring, ikke bare pga av utstrakt bruk av sprøytemidler, men også pga at et særdeles dårlig CO2 Regnskap

Dette er en av grunnene til at bambooo Active kjører ren bambus og ikke blander bomull i sine produkter, i tillegg til at det også blir et mye bedre produkt. Derfor anbefaler jeg kjøpe «rene bambusklær» med ren samvittighet denne julen, avslutter Dag Johannessen

Om Bamboo Active Shop.

Bamboo Active Shop
Soldag NUF. Er et registrert firma i Norge siden 21. april 2012
Organisasjonsnummer: 998 236 622

adresse:
Nedre Varden 7
4050 Sola
Norge
TLF: +47 47639969

Bamboo Active bambusklær produkter kan kjøpes i Bamboo Shop
TLF: +47 47639969

Nov 05

PR Norway- Hva Skjer Når Organisasjoner Publiserer For Mange Pressemeldinger

En pressemelding er et nyhetsverdi innlegg om produkter og tjenester. Mange bedrifter skriver pressemeldinger for promotering og annonsering av sine produkter. De fleste skriver ren reklame istedet for en nyhetsverdi melding. Både online og offline bedrifter bruker disse pressemeldinger til å spre deres nyheter om sine produkter og tjenester. Disse nyhetene sendes til ulike medier som tidsskrifter, aviser, radio og websider.

Når en bedrift sender ut for mye pressemelinger, vil den miste PR og prospekter.

Å skrive pressemeldinger er anerkjent av bedrifter som en type reklame. Forskjellen mellom en pressemelding og en reklame annonse er at pressemeldinger skal være nyhetsverdi og ikke ren reklame, men de fleste bedrifter prøver å få inn salg via dette.


Søkemotorer som Google, Yahoo og Bing bruker pressemeldinger til å spre nyheter om deres algoritme endringer eller nye produkter.
La oss se nærmere på denne strategien. Da Google var en ny etablert bedrift på 90 tallet, brukte de å sende mange pressemeldinger til å spre ordet i media om deres søkemotor. Dette var en ny og effektiv strategi.  Et problem ved å spre for mange pressemeldinger er at bedriften vil virke useriøs. Vanligvis hvis bedriften er stor, vil de bruke sine ansatte til å kommentere positivt om deres nyhet under pressemeldingene deres.
Et annet problem er at mange bedrifter bruker samme pressemelding og sender denne til forskjellige kanaler uten å være klar over at de produserer duplikat innhold som kan redusere kvalitet og få websider til å bli straffet av søkemotorer på grunn av det.

 

PR Norway

PR Norge

Sep 10

Gardiner – Skjønnhet eller Funksjon

Har du noen gang ønsket deg ting som gjør deg glad? Et bilde eller en farge som er så perfekt du egentlig ikke kan tro dine egne øyne?

Her om dagen falt jeg pladask for en gardin. Ja, en gardin! For de av dere som kjenner meg godt, vet at gardinene i stuen min er faktisk krem tepper. En løsning som skjedde på en kald dag i februar, etter uker på jakt etter den “perfekte” gardin, endte jeg opp med de jeg elsket mest. De henger tilfeldig fra gamle kobberrør med gardin kroker. Dette var faktisk en prosess som var så tidkrevende at jeg hadde ingen annen mulighet enn å skrive om det i en tidligere blogg (Gardiner, en advarende historie). Uansett, nylig så jeg noen gardiner som jeg elsket, og det minnet meg nok en gang om hvor vanskelig det kan være å velge.

Jeg tror du bør tenke på om ditt behov er drevet av skjønnhet eller funksjon? Selvfølgelig, ideelt sett bør det jo være en kombinasjon av begge deler, men i virkeligheten skjer dette sjeldent. For å finne de rette gardinene kan, lengre tid enn noen av oss har. Uansett hvor du trenger nye gardiner, bruke litt tid på å finne de rette før du kjøper de.

I min stue har jeg tre veldig store vinduer, hvert vindu er over 10 meter bredt. Jeg ønsket en gardin som isolerte rommet om vinteren, men som ikke kom i konflikt med kunstverkene jeg har på veggene. Dermed ble det krem tepper som er enkle, men varme, og jeg elsker den tykke teksturen mot malte vegger.

Som de fleste ting, kan man fort kjøre seg fast i tankeprosessen, men alt er lettere enn vi tror. Dekorere vinduene skal være gøy, bare spør deg selv noen enkle spørsmål før du begynner:

Vil du at gardinene skal være rent dekorative eller en uttalelse av farge og mønster? Kjøp det du elsker. Husk å åpne pakken og henge dem opp (eller legge dem ut på gulvet) før du kaster kvitteringen. Noen gardiner vil se helt annerledes ut når du får brettet de ut fra pakken.

Er de noe du kjøper bare fordi du “må”? vær nøye med det du kjøper. Kjøp noe som er nøytralt eller noe som ligner fargen på veggen din.

Gardiner som holder varmen eller som holder sollyset ute, er dette viktig? Brukt ekstra tid på å se etter spesielle gardiner. De kan koste litt mer, men vil definitivt løse problemene dine.

Hvor mye vil du bruke? Ikke kjøp gardiner du ikke har råd til. Finn din favoritt og deretter se om det finnes et rimeligere alternativ tilgjengelig.

Er rommet ditt lite eller stort, takhøyden høy eller lav? Hvis rommet er lite, velg deretter gardiner som ligner fargen på veggen. Heng dem litt over vinduet for å få en ekstra høyde. For mye mønster eller motstridende farger vil bryte opp et rom, slik at det ser mindre ut. Hvis takhøyden er svært høy, kontroller lengden før du kjøper gardiner.

Rullegardiner

Sep 10

Hvordan velge den perfekte billige Vaskemaskinen

Når du er på utkikk etter en ny vaskemaskin så bør du bruke litt tid på se deg rund før du handler. Informasjonen du samler inn bør fokusere på funksjonalitet og egenskaper på de forskjellige vaskemaskinene. Det er viktig at du vet og forstår de grunnleggende og utvidede funksjonene maskinene du vurderer har. Mange har ideer som skiller på hva som gjør en vaskemaskin verdig og handle. Det er vanligvis noen generelle funksjoner som gjør det slik at den kommer på toppen av listen din.

Når folk kjøper en maskin, så vil de at den bruker så lite vann som mulig og hjelper til med å redusere de månedlige strømutgiftene. En annen viktig faktor for de som skal kjøpe seg vaskemaskin er å passe på støynivået. Kvinner, som bruker å gjøre mesteparten av vasken hjemme, ønsker en maskin som har kort vasketid og en sentrifugering som gir de tid til å gjøre andre oppgaver samtidig. Hvis du vet på forhånd hvilke funksjoner og egenskaper du ønsker at en maskin skal ha, så blir det så mye lettere for deg å finne den maskinen du er på utkikk etter.

Når har begrense søket etter vaskemaskin som dekker dine behov, bør ta dette i betraktning: flere vaskesykluser som kan håndtere de ulike typer materiale du vasker, automatiske dispensere som gir akkurat den rette mengden vaskemiddel, en teknologi som optimaliserer bruken av vann og energi, en startfunksjon som lar deg ha den muligheten til å kjøre en syklus når det passer for deg, en grundig og rask prosess som gjør at klærne lukter friskt, og til slutt en maskin som er vibrasjonsfri og lydløs.

Når du kjøper en ny vaskemaskin, så kan du fort bli skremt og forvirret. Billige vaskemaskiner er en stor investering, og ingen ønsker å gjøre en feil, men å velge den rette som forhåpentligvis vil vare 10 år. For å minimere din frykt når du kjøper en vaskemaskin, er det en fordel å ta en titt tilbake og se hva folk sier om fjorårets modeller.

Billige Hvitevarer

 

Sep 10

En Trendy Interiør Design Med Fatboy

Du har besluttet å kjøpe deg en salong og du vil ha noe som fungerer som en sofa, hvilestol og noen ganger kan brukes som en seng i tillegg. Du vil ha noe som er behagelig, trendy og hipp. Da kan en Fatboy være tingen for deg. En Fatboy er en overdimensjonert versjon av en sakkosekk, men den er mye bedre enn en sakkosekk på mange måter.

Fatboy designet av Jukka Setala i Finland i 1998, som er den moderne versjonen av sakkosekk. En Fatboy er laget av enten polyester eller nylon, og har et PVC belegg rundt det for å gjøre den vann & motstandsdyktig mot flekker, noe som gjør rengjøringen veldig enkelt. Det er fylt med polystyren perler som gir deg den ultimate sitteplassen og ligge opplevelsen. Hvorfor bør du foretrekker en Fatboy over en sakkosekk? Vel, er Fatboy en sakkosekk i tradisjonell forstand, og den har alle de funksjonene som er av ergonomisk verdi, fleksibilitet, holdbarhet og enkel å vedlikeholde også.

Du kan bruke det som en sofa for å slappe av på, slik at du kan legge deg ned litt etter en anstrengende dag på jobben, eller du kan bruke den som en to seter for å se filmer eller spille TV-spill og samtidig ha en flott stund sammen med partneren din. I motsetning til sakkosekker, kommer disse i alle slags former og størrelser for å at du skal få akkurat den du ønsker deg. Siden Fatboy er ergonomisk, endrer den form etter formen på kroppen din. Dette er spesielt nyttig for personer som har store eller små ryggproblemer, og det bidrar til å unngå ubehag som du kan få når du sitter i konvensjonelle stoler.

Det finnes også junior Fatboy i serien som er spesielt utviklet for barnas rom. Barn kan bruke Fatboy som en stol mens de gjør lekser, ser på TV eller spiller videospill, og man kan også bruke de som en madrass for de som ønsker å ta seg en rask lur. Den beskytter både ryggen og nakken, og bidrar til å unngå problemer som de kan få når du bruker konvensjonelle møbler. Fatboys er enkel å rengjøre og foreldre trenger ikke å bekymre seg for farene ved kvelning som tradisjonelle sakkosekker utgjør.
Kähler     

Aug 29

Det Store Landet Australia

Australia er kjent for sitt ørkenlandskap, strender og øyer. Med feriepakker til Australia, vil reisende få oppleve en av de mest spennende øyeblikkene i livet sitt. Landet med vakre strender og livlig atmosfære tiltrekker seg mange bryllupsreisende par fra over hele verden. Landet har en fin sjarm med sine vakre steder, romantisk uteliv og flotte restauranter.


Australia er et stort land, så det kan tilbys ulike herligheter og undere som reisende kan utforske. Det kan bli svært vanskelig å velge det beste. Så listet nedenfor er en oversikt over de beste stedene å besøke i løpet av din reise til Australia. Utforske hver enkelt av destinasjonene vil skape uforglemmelige minner i årene som kommer.

– Operahuset, bygget av den danske arkitekten Jørn Utzon i 1973 i Sydney som er et mesterverk. Denne praktfulle bygningen er en av de største scenekunstsentre i verden. Det er 1500 forestillinger hvert år. På Opera huset, kan reisende se forestillinger av lokale så vel som utenlandske grupper.

– The Great Barrier Reef er en av de mest populære plassene blant de reisende. Barrier Reef strekker seg opp til 2600 km, og det kan skryte av å ha over 900 øyer. De som elsker vannsport kan ta del i snorkling og dykking. Turister kan nyte de fantastiske korallene på revet.

– Kangaroo Island er en av de bortgjemte steder, som er langt fra sivilisasjonen. Det er et sted hvor du kan oppdage noen av de Australske dyrene i deres naturlige habitat.

– Kakadu National Park er den største nasjonalparken i Australia. I nasjonalparken vil turister får se noen av de sjeldneste dyrene, blant annet pattedyr, reptiler og fugler. Reisende kan nyte forskjellige turer i parken.

– The Gold Coast er en av de viktigste turistmål i Australia. Det ligger i Sørøst Queensland og er det kjent for å ha diverse underholdning for turister.

– Barossa er en voksende dal hvor det vokser druer som produseres til viner. Regionen ligger i Sør-Australia, og her må du stoppe hvis du elsker vin. Dalen har også god mat sammen med en arv av kultur. Mange store navn og vinmerker er produsert i denne regionen.

– Sydney Harbour, også kjent som “The coathanger” er en av de vakreste naturlige havnene i verden. Det er plassert 134 meter over havet. Utsikten over havnen er forskjønnet under nyttår, og det er et perfekt bakteppe for Sydney Opera House.

– National Gallery of Australia viser Australias kunstsamlinger. Det viser mer enn 120 000 australiere, asiatisk og internasjonal kunstverk. Reisende kan se utstillingene holdt på National Gallery of Australia hvert år.

Tasmania er en reneste og minst forurensede øya i verden. Det går også under navnet “Island of Inspiration” fordi det er velsignet med den naturlige skjønnheten.
De reisende som er ute etter ro, vil Tasmania være et perfekt sted.

Dine Australia/New Zealand ekspert

Jul 16

Hemmeligheten med å ha den rette holdningen når selger til kunder

En av de viktigste klagene fra kunder om hvordan virksomheten drives i disse dager er igjennom kundeservice. Enten det er en mangel på tjenesten eller det som har blitt lovet kunden ikke har blitt holdt. Det er lett å se hvorfor kundene er skuffet når man tar for seg det siste som ble skrevet. Markedsførere lover mye som de ikke klarer å levere eller opprettholde sine avtaler.

Vellykkede selgere trives med å få tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Du kan ikke bare ha en fornøyd kunde, men muligheten til å få mange fornøyde kunder.

Her er noen ting du bør huske på når du arbeider med kunder:

Hold løftene. Hvis du forteller din kunde at du vil gi æ, å, Ø så må du levere æ, å, ø. leverer du mindre enn det du lover, gjør det deg til en av alle andre der ute i markedet: en løgner i kundenes øyne!

Hold dine løfter. Din intensjon er å gi kundene det produktet eller tjenesten som planlagt. Men, er du fristet til å gi dem en kortest mulig behandlingstid bare å få et salg? Ikke gjør det! I stedet må du sette av litt tid slik at du kan gjøre noe med problemer som kan oppstå.

Smarte selgere har en veldig god plan over når en jobb skal være ferdig, men de legger til litt ekstra tid uansett. La oss si en jobb tar 10 dager å gjøre. Fortell kunden at du vil ha det ferdig i løpet av 15 dager. Når du leverer tidligere enn planlagt, så vil du bli en helt. Lever sent og du vil ikke bli tatt seriøst, Du må også komme opp med dårlige unnskyldninger for hvorfor du ikke klarer å levere innen tidsfristen.

Så, hva gjør du med de kundene som har en “Jeg vil ha det gjort i går”-mentalitet? Understrek kvalitet! Det er riktig, i stedet for å feilaktig love at du kan få jobben gjort i løpet av en utrolig kort tidsperiode. Gi dem en realistisk tidsramme og nevn at dette er tiden for å “få jobben gjort riktig første gang.” Understrek kvalitet over alt annet og du vil få oppmerksomheten deres.

Husk: en fornøyd kunde er en glad kunde, og det vil koste deg mindre i det lange løp. Oppretthold tidsfrist hver gang og du har en kunde som er veldig fornøyd med dine tjenester og de vil anbefale deg til sine venner. Du vil spare penger, tid, og forverring. Dette er noe du vil tjene umåtelig på over det lange løp.

Bestill Forretningsgavekort for å øke salg

Jul 02

Hvorfor PR er viktig

Det å skrive og publisere pressemeldinger og artikler til media er en av de mest kostnadseffektive måtene å promotere ditt industrielle produkt. Men med mindre din bedrift har dype lommer og har råd til å kaste bort penger vil det å skrive og publisere pressemeldinger være mye mer kostnadseffektivt om du gjør det selv.

Du vil få mye bedre resultater av å bruke tjenestene og verktøyene til online bedrifter til å distribuere din pressemelding til ditt valg av media. Som resultat kan du generere noen relevante og permanente koblinger til din webside. Dette vil være til nytte for din webside i og med at det kan drive trafikken i måneder og kanskje år.
PR tjenester er utmerket for å promotere din bedrift og produkter til massemedia. Men husk, den største nytten kommer ikke fra distribueringen av de ovennevnte pressemeldingene, men når redaktører og produsenter som ser din pressemelding kontakter deg for å følge opp på din historie for sin publisering eller stasjon. Det er da den største eksponeringen vil bli generert.
I tillegg til å bruke tjenester som PR Web både kan og burde du sende dine pressemeldinger direkte til de mest relevante media kildene du kan finn, som for eksempel handelspublikasjoner som leses av ditt målpublikum.
Å skrive en god pressemelding er ikke vanskelig hvis du fokuserer på hva som gir din sak nyhetsverdi. Ignorer markeds trender og skriv om ditt produkts funksjoner, brukernyttighet og hva som gjør det annerledes (bedre) enn lignende produkter på markedet. Dette er hva som gir en pressemelding nyhetsverdi og gir den større sannsynlighet for å bli publisert av det mediet du har sett deg fore.
Noen PR selskaper vil kreve opptil 1500 kr. for en pressemelding. Du kan finne en freelancer online eller på en lokal høyskole som vil gjøre det for betraktelig mindre. Allikevel vil du alltid få et bedre resultat ved å skrive den selv. Tross alt, hvis du er personen som er ansvarlig for PR i din bedrift, vil du vite mer om deres produkter og nytten de tilbyr bedre enn noen annen. Så da gir det vel mening at du er den mest kvalifiserte personen til å skrive en solid pressemelding?


En av de beste måtene å lære hvordan man skriver en solid pressemelding er å vite alt det er å vite om deres produkt og markedet du har som mål. I tillegg det å analysere pressemeldingene deres konkurrenter publiserer på internett. Sørg for at din pressemelding indikerer unike ferdigheter som for eksempel den tekniske fordelen på markedet, ettersom ny teknologi alltid er et tema med stor nyhetsverdi. Til slutt sørg for å ha en god overskrift, som for eksempel en som foreslår en løsning, bygg opp nysgjerrigheten eller uttrykker en fordel.

Er du interessert i pressemeldinger fra Berendsohn AG? Klikk her

Jun 25

Viktigheten av postkort for din bedrift

Dagens postkort er fine og støtsikker med ett så fint design at de vil forbløffe deg.
Folk har bare ikke tid til å gå gjennom og sortere alle de annonsene og søppelpost de får i løpet av en dag. Sannheten er at de umiddelbart kjenner igjen annonser og kaste dem i søpla uten at de åpner konvolutten og ser hva som er inne i brevet. Folk leser postkort. Det er allerede åpent og meldingen er rett foran deg uten at du trenger å gjøre noe for å se den. Selv om leseren ikke prøver å lese hva som står på kortet, så vil han få med seg hva som står på kortet før han kaster det.

Personlige meldinger har en større appell enn masseutsendelser. Postkort beholder den gamle sjarmen med en personlig hilsen mens nye høyteknologiske markedsføringsstrategier er en kombinasjon for suksess.

Postkort er en privat samhandling med de personene som leser dem. Det er en direkte kampanje som lar deg holde resultatene borte fra nysgjerrige øyne.

Det er en annen taktikk som jeg ikke har nevnt ennå. Du kan bruke postkort til å dirigere trafikk til ditt nettsted. Det er riktig! De fleste av oss tror vi trenger å bruke markedsføringsverktøy på internett for å øke salget på internett. Men det trenger du ikke! Det er det alle andre gjør. Et postkort med ditt slagord og synlig informasjon som leder leseren til ditt nettsted. Dette er noe konkurrentene dine ikke vil gjøre med det første.
Det finnes ikke en annen markedsføringskampanje som kan garantere 100 prosent lesertall! Det gir bare mening at når flere mennesker leser annonsen, vil det være mer effektivt. Bruk postkort til markedet og regn med en høy svarprosent! Det er mange strategier som du kan bruke til å lage et gavekort for din bedrift eller gave postkort. Du trenger bare å begynne å bruke denne type strategi for din bedrift

Berendsohn produkter til bedrifter

May 21

Tips Om Utskriftsalternativer For visittkort

Hvert visittkort er som et snøfnugg. Hver av de er annerledes og unik. Når en person eller bedriftseier ønsker å skaffe seg et visittkort, så vil de ha den beste kvaliteten hele tiden. Men hva vil trykkeriet gjøre for å imøtekomme dine utskriftsbehov?

Alle bedrifter trenger et godt visittkort, og det er et must for alle bedriftseiere å gjøre dem interessante slik st det kan bidra til å holde kontakt med kundene. Visittkort ble for det meste produsert av lokale grafiske designere og trykkerier. Men i dag kan hvem som helst kontakte trykkerier i hele landet, velger en design, skriv utskrift detaljer, betale med kredittkort og du vil ha kortene rett i postkassa i løpet av noen uker.

Hvis du bestemmer deg for å skrive ut visittkort selv, så må du nøye velge skriveren du vil bruke. Fargeblekkskrivere er mest brukt for utskrift av visittkort, men de kan for bli dyrt. Du kan alltid bruke en sorthvitt laserskriver, men de har ingen fargevalg og dette kan være en ulempe hvis du vil skrive ut kortet i livlige farger. Tenk litt på skrivehodet sin ressurs, kassetten sin ressurs og antall kort som skal skrives når du velger en skriver. Pass på når du kjøper en dyr skriver at du har en god grunn til å kjøpe den. Hvis du trenger masse visittkort, så bør du vurdere å kjøpe en dyrere skriver.

Dersom du imidlertid velger å få visittkort trykt hos et trykkeri så bør du kjenne kravene på skriveren første før du sender din design for utskrift. Hvilket format som skal brukes og hvilket design som passer skriverens forhold. Det er også viktig å nøye at du velger tekst, grafikk, farger, bakgrunner og grenser som du vil bruke. Og før du laster opp eller bærer utformingen til trykkeriet, finn ut hvilket filformat de foretrekker. De fleste skrivere godtar filer i PDF og TIFF formater. Nettbutikkene har også filopplasting form på sine sider. Du må bare følge instruksjonene der.

Forretningsgavekort design